ŠTAMPARIJA BOJE
languages>> srb en fr de slo

UZORCI PAPIRA I MATERIJALA


Osnovni uzorci


Set sadrži kunstdruck sjajni i mat, ofsetni papir, samolepljivi muflon, ambalažni karton I i II klase. Ovaj set papira je besplatan, možete ga poručiti dole na ovoj stranici, dostava je na teret poručioca.

Uzorci štampanog materijala


Set sadrži kataloge, letke, fascikle, kese, knjige, i kutije, primere zlatotiska i uv laka proizvoda koji su štampani kod nas. Ovi uzorci su besplatni. Dostava je na teret poručioca.

Uzorci specijalnih materijala za korice i ambalažu


Set sadrži 50 vrsta specijalnih materijala za korice i ambalažu kao i za primenu kod luksuznih fascikli i kesa, izgled materijala možete videti u padajućem meniju podrška/specijalni materijali. Cena uzoraka je 20 eur (+ptt), postoji mogućnost besplatnog korišćenja uz obavezu vraćanja u roku od 7 dana.

Uzorci specijalnih papira namenjenih za ofset štampu


Set sadrži približno 50 vrsta specijalnih papira za ofset štampu. Primena za fascikle, korice, i drugu papirnu galanteriju. Cena uzoraka 10 eur (+ptt). porudzbenica

Radnim danom 8-16h / tel. 060 654 00 64
stamparijaboje@gmail.com HOME KONTAKT
INVESTICIJA U HEIDELBERG SPEEDMASTER PRATI ZAHTEVE TRŽIŠTA ZA KVALITETOM I BRZINOM.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je postavljena četvorobojna mašina HEIDELBERG u prostorijama štamparije BOJE. Mašina je opremljena CPC 1-02 uređajem za kontrolu boje, bacher 2000 sistemom sto pruža visok nivo kvaliteta otiska i produkcije. Brzina štampe je 12000 tabaka na sat. Ovom prilikom vas pozivamo da obiđete našu štampariju i uverite se u kvalitet.