ŠTAMPARIJA BOJE
languages>> srb en fr de slo

NAČIN PLAĆANJA


Način plaćanja: 50% avans, ostatak pre preuzimanja materijala

ROKOVI IZRADE


Ukoliko se ne ispoštuju uslovi vezani za dogovorenu predaju materijala od strane kupca i odobrenje štampe, štamparija zadržava pravo promene roka isporuke robe. Rok izrade je od dana odobrenja štampe, u rok izrade nije uračunato vreme za isporuku. Vreme isporuke je posebno naznačeno (pogledajte na kalkulatorima cene). Na svakoj ponudi naveden je rok izrade (radni dani pon-pet), rok izrade važi od momenta kada su fajlovi odobreni za štampu (ne poslati) i kada je avans uplaćen.

KVALITET


Štamparija radi posao u skladu sa Euroskalom ISO 9001 ISO 12647-2 i time ne snosi eventualnu odgovornost u odstupanju od zahteva kupca.

NEPOŠTOVANJE USLOVA POSLOVANJA


Ukoliko se ne ispoštuje dogovoreni način plaćanja štamparija zadržava pravo promene roka isporuke. Ukoliko dođe to eventualnih kašnjenja izazvanih nepredviđenim situacijama kaošto su kvarovi mašina, nenajavljena isključenja struje i dr. štamparija ne preuzima odgovornost i troškove zbog kašnjenja isporuke (sem ako je sklopljen poseban ugovor).

DOSTAVA


U cenu nije uračunata dostava odštampanog materijala. U zavisnosti od rokova moguća je besplatna dostava ali nije obavezna. Pogledati sekciju ekspedicije. U rok izrade nije uračunato vreme za isporuku. Vreme isporuke je posebno naznačeno (pogledajte na kalkulatorima cene)
Radnim danom 8-16h / tel. 060 654 00 64
stamparijaboje@gmail.com HOME KONTAKT
INVESTICIJA U HEIDELBERG SPEEDMASTER PRATI ZAHTEVE TRŽIŠTA ZA KVALITETOM I BRZINOM.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je postavljena četvorobojna mašina HEIDELBERG u prostorijama štamparije BOJE. Mašina je opremljena CPC 1-02 uređajem za kontrolu boje, bacher 2000 sistemom sto pruža visok nivo kvaliteta otiska i produkcije. Brzina štampe je 12000 tabaka na sat. Ovom prilikom vas pozivamo da obiđete našu štampariju i uverite se u kvalitet.