ŠTAMPARIJA BOJE
languages>> srb en fr de slo

Rok izrade

Na svakoj ponudi naveden je rok izrade proizvoda Rok izrade počinje kada su sledeći uslovi zadovoljeni:

1, Kada su fajlovi odobreni za štampu (ne predati u štampariju)

2, Kada je ispunjen dogovoren način plaćanja ukoliko se ne ispune ovi uslovi rok izrade se pomera. Navedeni rokovi su u RADNIM DANIMA /pon-petak/

Ukoliko dođe to eventualnih kašnjenja izazvanih nepredviđenim situacijama kao što su kvarovi mašina, nenajavljena isključenja struje i dr.štamparija ne preuzima odgovornost i troškove zbog kašnjenja isporuke (sem ako je sklopljen poseban ugovor). Pored standardnog roka izrade postoji , express24h i opušten 15 dana Ukoliko vam je potrebna hitna izrada proizvoda kontaktirajte štampariju.

U rok izrade nije uračunato vreme potrebno za dostavu odštampanog materijala, tranzitno vreme isporuke je posebno naznačeno.

Naš informacioni sistem vam omogućava da pratite proces proizvodnje vaše porudžbine po fazama, koristite ga tako sto pri porudžbini dobijate pristupni kod kojim se logujete na sajtu i imate pristup završenim fazama u procesu proizvodnje.

Pracenje procesa proizvodnje

Radnim danom 8-16h / tel. 060 654 00 64
stamparijaboje@gmail.com HOME KONTAKT
INVESTICIJA U HEIDELBERG SPEEDMASTER PRATI ZAHTEVE TRŽIŠTA ZA KVALITETOM I BRZINOM.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je postavljena četvorobojna mašina HEIDELBERG u prostorijama štamparije BOJE. Mašina je opremljena CPC 1-02 uređajem za kontrolu boje, bacher 2000 sistemom sto pruža visok nivo kvaliteta otiska i produkcije. Brzina štampe je 12000 tabaka na sat. Ovom prilikom vas pozivamo da obiđete našu štampariju i uverite se u kvalitet.