ŠTAMPARIJA BOJE
languages>> srb en fr de slo

DOSTAVA-TRANSPORT SRBIJA

Kurirske službe - 0-700kg


Standardne isporuke su 1 radni dan od dana završetka posla, za isporuku koristimo usluge kurirskih službi AKS, BEX i Postexpress. Za isporuku u Novom Sadu koristimo naše dostavno vozilo

Namenski transport - od 2-20t


Namenjen je za robu težu od 2 tone, namensko vozilo, tranzitno vreme za Srbiju 2 radna dana, dostava je uključena u cenu štampanog materijala

Zbirni transport - od 0,7-2t


Zbirni transport za robu od 700-2000kg, usluga cargo partnera, tranzitno vreme 3 radna dana, dostava je uključena u cenu štampanog materijala. Po potrebi koristimo i naše dostavno pickup vozilo.

Forward pošiljke


Ukoliko ste posrednik možete direktno poslati naručiocu posla, paketi mogu biti obeleženi kako vi želite, pogledajte opciju Forward pošiljke. Time možete uštedeti na transportu i prepakivanju proizvoda. Nalepnicu za obležavanje možete skinuti u download sekciji.

Kalkulator težine proizvoda

Kalkulator cene transporta

Forward nalepnica

Slanje autobusom

Radnim danom 8-16h / tel. 060 654 00 64
stamparijaboje@gmail.com HOME KONTAKT
INVESTICIJA U HEIDELBERG SPEEDMASTER PRATI ZAHTEVE TRŽIŠTA ZA KVALITETOM I BRZINOM.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je postavljena četvorobojna mašina HEIDELBERG u prostorijama štamparije BOJE. Mašina je opremljena CPC 1-02 uređajem za kontrolu boje, bacher 2000 sistemom sto pruža visok nivo kvaliteta otiska i produkcije. Brzina štampe je 12000 tabaka na sat. Ovom prilikom vas pozivamo da obiđete našu štampariju i uverite se u kvalitet.