TISKARNA QC
languages>> srb en fr de slo

IZBOR TIRAŽA

Obratite pažnju pri izboru tiraža - kod ofset štampe startni troškovi su veliki deo ukupne cene, sam tiraž kasnije ne uvećava cenu bitno. Ove odnose cena možete videti upotrebom kalkulatora cene štampanog proizvoda na glavnom meniju sajta. Za štampu na digitalnoj mašini tiraž nije bitan za cenu i ona je linearna.

ALATI ZA ISECANJE - ŠTANCANJE

Ukoliko imate potrebu za proizvodom koji se iseca, fascikle, kutije, papirne kese i dr, pogledajte naš izbor alata i postojećih modela. Uklapanjem u postojeće modele i dimenzije nemate potrebu za izradom alata a samim tim izbegavate i dodatne troškove izrade istih.

REPRINT IZDANJA

Ukoliko planirate reprint izdanja štamparske forme se mogu sačuvati i ponovo iskoristiti čime se smanjuju troškovi pri narednoj štampi. Pri poručivanju obavezno je da se napomene da je reprint potreban. Arhiviranje ploča se naplaćuje, ali se višestruko isplati ukoliko se radi reprint izdanja.

IZBOR HARTIJE

Proverite ulogu cene papira u celokupnoj ceni, pri manjim tiražima cca 500-2000 primeraka razilka u ceni između kvalitetnijih - sa većom gramaturom i tankih papira je uglavnom minimalna cca 2-5% od ukupne cene. Ove odnose možete videti na kalkulatorima cene na glavnoj strani sajta. Za proizvode koji se dele u velikim tiražima koriste se gramature od 90-115gr, dok za kvalitetnije proizvode koji se štampaju u manjim tiražima preporučujemo gramature od 130-300gr. Pored standardnih kunstruck papira u ponudi su i specijalni papiri sa strukturom, imajte u vidu da su takvi papiri skuplji i do 10 puta od standardnih i koriste se za etikete, korice ili manje proizvode.

OPLEMENJIVANJE

Plastifikacija, pregovanje, zlatotisak , UV lak su tehnike oplemenjivana proizvoda i imaju značajan deo u ceni proizvoda. Predlažemo da na kalkulatorima pogledate cene ovakvog vida oplemenjivanja. Predlažemo da se plastifikacija koristi na proizvodima koji su u čestoj upotrebi, kao što su fascikle, korice knjiga, ambalaža....pored estetskog efekta plastifikacija štiti papir i boju od mehaničkih uticaja. Ostale tehnike su samo namenjene vizuelnom utisku i nemaju zaštitna svojstva

SPAJANJE VIŠE POSLOVA

Ukoliko imate potrebu za fasciklama možete odštampati vizit karte besplatno, razlog je višak mesta na štamparskom tabaku. Predlažemo vam da razmislite unapred šta vam je potrebno i da u jednoj porudžbini poručite sve proizvode koji su vam potrebni. Po prijemu porudžbine ukoliko je moguće smanjenje troškova, bićete obavešteni o tome. Uštede su moguće ali ne i uvek moguće što zavisi od mnogo stavki.

TRANSPORT

Ukoliko ste posrednik možete direktno poslati naručiocu posla, paketi mogu biti obeleženi kako vi želite, pogledajte opciju Forward pošiljke. Time možete uštedeti na transportu i prepakivanju proizvoda. Nalepnicu za obležavanje mozete skinuti u download sekciji.

Ob delavnikih 8-16h / tel. ++381 21 505 112, ++381 60 654 00 64
tiskarnaqc@gmail.com DOMOV KONTAKT
INVESTICIJA HEIDELBERG SPEEDMASTER SPREMLJA ZAHTEVE TRŽIŠČA PO KAKVOSTI IN HITROSTI IZDELAVE-PRODUKCIJE

Z zadovoljstvom vas obveščamo da je postavljen štirištevilčni stroj HEIDELBERG v prostorih tiskarne Barve. Stroj je opremljen sCPC 1-02 napravo za preverjanje barve, z avtomatičnim paserjem, z baser 2000 sistemom ki nudi visok nivo kakovosti in produkcije. Hitrost tiska 12000 barvnih pol na uro. Na ta način vas vabimo da se oglasite v naši tiskarni in se prepričate v kakovost.